Corso-tijgers gezocht!

Tijdens de ledenvergadering heeft onze penningmeester Alfred te kennen gegeven dat dit zijn laatste jaar zal zijn in het bestuur. Hij heeft gezorgd dat Floralia inzicht kreeg in de financiën en hierdoor een goede financiële basis kreeg om op door te bouwen. Wij zoeken vanaf heden naar een nieuwe penningmeester. Deze zorgt een keer per jaar voor het financiële jaarverslag tijdens de ledenvergadering, houdt toezicht op wat er binnenkomt en uitgaat en zorgt voor de contributie van de leden en de club van 100.

Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar een algemeen bestuurslid om de huidige leden te ondersteunen in hun functies.

Als laatste zijn we ook op zoek naar hoogheden voor 2020! Het lijkt ver weg, maar voor het zover is, is het voorbij. Zijn jullie of kennen jullie 2 dames van 18 tot 28 jaar met affiniteit met het bloemencorso? Meld je dan nu aan!

Voor alle functies kan gemaild worden naar mail@floraliavereniging.nl.